U13: tornát nyertek a fiúk és a lányok is!

Mind a két minis csapatunk, a fiúk és a lányok is tornagyőzelemnek örülhettek a hétvégén: a fiúk a Pénzügyőr pályáján nem találtak legyőzőre, míg a lányok ismét a Don Bosco Sportközpontban rendezett eseményen diadalmaskodtak.

A fiúk ismét egy háromcsapatos tornán vettek részt: a székesfehérvári MÁV Előre ellen magabiztos, háromszettes győzelmet arattak Máthé László tanítványai, míg a házigazda Pénzügyőr SE „B”-t 2-1 arányban sikerült két vállra fektetniük.

„Köszönjük a szülőknek a remek szurkolást, jó volt őket és a boldog gyerekeket látni a mérkőzéseket követően” – mondta Máthé a torna után, és hát biztosan jó hangulat volt, hiszen a budapesti szülők is hajtották övéiket.

Az U13-as fiúk a másodosztályban szerepelnek – mivel sok az újonc a keretben, ezért ide lett nevezve a csapat -, és negyedikek a tabellán, de három mérkőzéssel kevesebbet játszott, mint a harmadik, mindössze egy ponttal többet gyűjtött GLP Nyíregyháza.


A VRCK ismét U13-as lány tornát rendezett, ezúttal is a Don Bosco Sportközpontban. Sajnos a Kistext SE csak hét játékossal tudott elutazni, így a szabályok értelmében mindenkitől kikapott 3-0 (75-0) arányban. Hiába voltak nagyon ügyesek a budapesti lányok, végül utolsó lettek, de a mérkőzéseket lejátszották, és meg is nyerték. A nap végén így a mieink örülhettek az aranyéremnek és az első helyezettnek járó kupának, miután a Miskolci Sportiskola és a Kunhegyes-Tiszaörs KKSE csapatát is legyőzték 3-0-ra illetve 2-1-re.

A lányokat – akik a tabellán most már az ötödik helyen állnak a III. osztályú országos bajnokságban – ezúttal Bene Anett dirigálta, miután Máté Zsolt edző nem tudott velük tartani.