U17: vereség a DSE-től, győzelem a Pénzügyőr és a MÁV ellen

Budapesten játszott vasárnap az U17-es I. osztályban szereplő csapatunk, amely az esélyesebb Dunaújvárostól 3-0-ra kikapott, viszont a Pénzügyőrt öt, a MÁV Előrét pedig négy szettben legyőzte.

Szigorú szabályozások voltak a meccseknek otthont adó fővárosi gimnáziumban, így több játékosára sem számíthatott Bokor Elek vezetőedző védettségi igazolvány hiányában. A végső győzelemre is esélyes Dunaújváros ellen csak egy szett lett szoros, míg a PSE-vel szemben már 2-0-ra is mentek Molnár Vajkék, végül az ötödik játékrészben sikerült diadalmaskodniuk újra. A székesfehérváriak az első szettben kihasználták a barcikai fiúk fáradtságát, de végül serdülőink két sima és egy szorosabb játszmában megszerezték az újabb győzelmet.

„Nem tudtunk teljes kerettel kiállni a hétvégi mérkőzéseken, de ennek ellenére hoztuk az elvárt eredményeket. A Dunaújváros ellen próbáltuk tartani a lépést, amennyire tudtuk, de mivel kellett az erő a másik két mérkőzésre, így tudtam pihentetni legalább két játékost. A Pénzügyőr ellen nagyon leült a társaság kettő-nulla után, ugyanakkor az ötödik szettben határozottan, jól játszottunk, amiért jár a dicséret. A Székesfehérvár ellen már fáradtak voltunk, ami érthető, de csak sikerült egyben maradni, összetartani, amiért csak gratulálni tudok a csapatnak” – összegezte a mérkőzéseket Bokor.

Hét mérkőzést követően a mieink öt győzelemmel és két vereséggel az ötödik helyen állnak a tabellán, két ponttal a listavezető DSE mögött.