Utánpótlás: csoportelsők lettek az U19-es fiúk

Habár a hétvégén kikapott az élvonalbeli U19-es bajnokságban szereplő fiú csapatunk, Bokor Elek tanítványai ennek ellenére csoportjuk élén zártak, így még van esélyük a hatos döntőbe kerülésre.

A középszakasz első tornáját magabiztosan nyerte a Vegyész, a másodikra azonban a Dunakanyar-MAFC és a DEAC röplabdázói sem tudtak elutazni. Így egy meccs, a Malév elleni várt a mieinkre, amit 2-1 arányban veszítettek el a fővárosban.

„Meglett az egész heti munkának az eredménye. Három alkalommal is korábban kellett befejezni az aktuális edzést, nem is csoda, hogy kikaptunk a szerényebb képességű ellenfelünktől, akik lelkesedésben is leköröztek. Egy-két játékos akart, próbált küzdeni, ez kevés volt, de még egyszer mondom, nem lepődtem meg az eredményen. Ennél sokkal több kell a fiúktól, főleg az edzéseken” – mondta kritikusan Bokor Elek edző.

Ifistáink a tervek szerint az április 17-ei hétvégén játszanak az elődöntőben, ahol a csoport első két helyén kellene zárniuk, de az biztos, hogy ez nem ígérkezik könnyű feladatnak. A második torna május 1-jén lesz, a találkozók itt már három nyert szettig fognak tartani.

(fotó: Kovács Loretta, VRCK)