Utánpótlás: gyerekcsapatunk továbbra is hibátlan

Hatból hat meccset nyert meg eddig a Vegyész RCK U15-ös fiú gárdája, így magabiztosan vezeti csoportját. A VRCK-Szalézi U21-es lány csapata hazai pályán fogadta a BVSC-Zuglót.

A néhány héttel ezelőtti egri tornán mindkét csoportriválisát, az Egri Városi Sportiskolát és a Pénzügyőr SE-t is 2-1-re győzte le Bokor Elek U15-ös csapata. A budapesti, Kastélydombi Általános Iskolában rendezett fordulót az egriek ellen kezdték fiataljaink, akik az első és második játszmát is 12-re nyerték, míg a harmadikban a Heves megyeieknek sikerült szépíteniük. Érdekesség, hogy az Eger edzője, Vincze Tamás továbbképzésen vett részt, így helyét a VRCK trénere, Bagó László vette át a hétvégére. Az pedig külön pikantéria, hogy Bagó kezei alatt kezdett el röplabdázni a jelenlegi U15-ös csapat fele.

A folytatásban a Malév SC-t fektette két vállra a VRCK egy sima és két szorosabb játszmában, míg a Pénzügyőr a mieinkkel szemben csak egy szettben érte el a 20 pontot. A Vegyész hibátlan mérleggel áll csoportja élén, folytatás november 9-én, Kazincbarcikán (Irinyi).

A csapat tagjai: Lévai Péter (csapatkapitány), Gál Levente, Kohut Szabolcs, Zámborszky Bence, Réthy Soma, Molnár Márk, Molnár Vajk, Cziczlavicz Dávid. Edzők: Bokor Elek, Toronyai Miklós.

A VRCK-Szalézi U21-es leány csapata is pályán volt a hétvégén, a jóval esélyesebb BVSC-Zugló magabiztos győzelemmel vitte el a három pontot Kazincbarcikáról. A hazai szurkolók a vereség ellenére tapssal jutalmazták az idei évben alakult lánycsapatot, akik mezőnyben és támadásban is tudtak szép dolgokat bemutatni.

A csapat tagjai: Nyári Alexandra (csapatkapitány), Pente Petra, Próbált Zsófia, Ladányi Réka, Haraszti Barbara, Földi Lilla, Hompoth Laura, Varga Eszter, Batki Laura. Edzők: Pásztor Péter, Juhász Krisztián.