Utánpótlás: jó helyzetben a juniorok és a VRCK-Szalézi is

Lassan az elődöntőkhöz érnek az utánpótlás-bajnokságok: az elmúlt két hétben junior csapatunk a kiemelt csoportban a második helyen zárt, míg a VRCK-Szalézi U19-es lány csapata négyből négy sikert könyvelt el.

U19-es lány csapatunk, a VRCK-Szalézi eredményével még egy korábbi hétvégéről maradtunk adósok. A lányok ugyanis ezúttal is hibátlanok maradtak, újfent legyőzték a nyíregyházi GLP Szent Imre és a debreceni Tálent SE Szent László B együttesét. „Jutalmuk” pedig az, hogy a szezon utolsó két tornáján a 13-15. helyért játszhatnak a női II. osztály keleti csoportjában. Ellenfeleik a Tálent SE Szent László A, valamint a szigetszentmiklósi BKGDSE lesznek.

VRCK-Szalézi – GLP Szent Imre 3-0
VRCK-Szalézi – Tálent SE Szent László B 3-0


Férfi junior csapatunk a várakozásoknak megfelelően az A jelű kiemelt csoport második helyén zárt a Dunaújváros mögött, de az Eszterházy SC előtt. Mi több, a dunaújvárosi fiatalokat ezúttal komolyabb csatára sikerült késztetni, mert négy szoros játszmában, 3-1-re nyertek csak a válogatott fiatalok.

Vegyész RC Kazincbarcika – Eszterházy SC 3-0
Vegyész RC Kazincbarcika – Dunaújvárosi KSE 1-3

A második hely egyben azt is jelenti, hogy jó pozícióból várják a mieink az elődöntőt (ahol szintén két torna lesz), de még így is meg kell küzdeniük alaposan az első hatba kerülésért.