Utánpótláscsapataink is befejezték a szezont

A miniseink jutottak be egyedül az országos döntőbe, a junioroknak nem sikerült a bravúr az utolsó selejtezőtornán.

Az u13-as csapatunk fináléban való szerepléséről már korábban írtunk, a legutóbbi hétvégén azonban a gyerek (U15), a junior (U21) és az ifi (U19) együttesünk is pályára lépett.

Az ifisták és az U15-ösök sorsa már korábban eldőlt, ők helyosztón vettek részt. Mindkét csapat nyert utolsó tornáján mérkőzést, sőt az ifisták a Sümeg mellett a Gödöllőt is legyőzték.

„Gratulálok a fiúknak, köszönöm nekik az egész éves munkát. A sümegiek ellen nyugodtan játszottunk, majd a MAFC ellen idegeskedtünk, de szerencsére az utolsó mérkőzésen ismét a jobbik arcunkat mutattuk” – mondta Bokor Elek edző az ifi csapatról, majd a juniorok teljesítményét értékelte, akik nem jutottak be a hatos döntőbe. „Budapesten jártunk, ahol meccseket szerettünk volna nyerni, de ez nem jött össze, így van bennem hiányérzet. Sajnos betegségek, kisebb sérülések nehezítették a felkészülésünket, talán ez is közrejátszott abban, hogy nem tudtunk bravúrokat elérni.”

Bokor hozzátette, az egész csapat sokat fejlődött, név szerint pedig Tóth Krisztiánt emelte ki, aki liberóként játszotta végig a szezont az U19-es és az U21-es csapatban is.

„Sorolhatnám a többieket is, éppen ezért mindenkinek köszönöm a munkát. Biztos vagyok benne, hogy jövőre eredményesebbek leszünk, hiszen folyamatos volt a fejlődés” – zárta gondolatait a fiatal tréner.