Vasárnap a Pécset fogadja a Vegyész a Don Boscóban

A férfi röplabda NB I A-csoportjának 7. fordulójában a listavezető Vegyész RC Kazincbarcika a PTE-PEAC Pécs gárdáját látja vendégül vasárnap 17 órától a Don Bosco Sportközpontban.

Sűrű a programja a Vegyésznek, egymást követik a mérkőzések: szerdán még Dunaújvárosban nyert a Magyar Kupa negyeddöntőnek első felvonásán, vasárnap azonban már a Pécset fogadja bajnokin, jövő hét szerdán pedig a török Tokat Belediye Plevne látogat a Don Boscóba a Challenge Kupa selejtezőjének visszavágójára.

„Az, hogy a bajnokságban eddig mind a hat mérkőzésünket megnyertük, mindenképpen pozitívum” – mondta a vrck.hu-nak Marek Kardos vezetőedző. „Ez a csapat érdeme, mert a taktikát jobbára eddig sikerült betartani. Különös varázslat nincs ebben, a fiúk becsülettel dolgoznak az edzéseken, az elvégzett munkának így megvan az eredménye. A Pécset idegenben már legyőztük, ezúttal is ez a cél. A tervek szerint ugyanúgy a fiataloknak szeretnék lehetőséget adni, mint Pécsett, persze ez függ attól is, ki milyen állapotban lesz. A nemzetközi összecsapásra egyelőre nem gondolunk, majd csak a vasárnapi találkozót követően.”


(fotó: vrck.hu)