VRCK 50! – jubileumi programsorozat

A Vegyész RC Kazincbarcika és a városi röplabdázás fennállásának 50. évfordulóját ünnepli 2019-ben, aminek apropójából rendezvénysorozattal, különböző meglepetésekkel készülünk szurkolóinknak.

A KVSE röplabdaszakosztályának jogutódjaként a Vegyész RCK kiemelt figyelmet fordít jubileumi évére, szezonjára, aminek elődjeként tekinthető a klub fennállásának ötödik bajnoki címe, melyet április végén nyert meg. Az elmúlt ötven évben számtalan szurkoló, néző, támogató megfordult a salakos pálya, a Munkacsarnok, a Tornacsarnok vagy a Don Bosco Sportközpont lelátóján, rengeteg élményt szerezve ezzel maguknak és a játékosoknak egyaránt.

KIÁLLÍTÁS

Mezekből, dedikált labdákból, sálakból, újságcikkekből, közös fotókból és egyéb, különleges relikviákból álló kiállítást tervezünk nyitni ősszel szurkolóink, városunk lakóinak segítségével. A szuvenírekre klubunk nem tart igényt, azokat a kiállítás végeztével visszaszolgáltatjuk jogos tulajdonosaiknak. A fotókat, újságcikkeket be is tudjuk szkennelni. Ha van otthon ilyen tárgya, ossza meg velünk, hagy lássa minden kazincbarcikai lakos és röplabdabarát. Felvenni a kapcsolatot munkatársainkkal ez ügyben az iroda@vrck.hu email címen tudja, vagy személyesen munkanapokon 9 és 13 óra között az irodában (Rákóczi tér 4., 1/7, telefon: 06-48-788-033).

V4 DON BOSCO KUPA

Negyedik alkalommal kerül megrendezésre a VRCK felkészülési tornája a Don Bosco Sportközpontban, amelyre idén is a visegrádi négyek országaiból fognak érkezni, azaz cseh, szlovák és lengyel csapat is képviseltetni fogja magát Kazincbarcikán.

TOVÁBBI PROGRAMOK, MEGLEPETÉSEK…

Mindent nem lövünk le előre, csak annyit árulhatunk el: lesz egy hétvége, amikor minden a kazincbarcikai röplabdázásról és a Vegyészről fog szólni.

#hajrávegyész #vrck50