VRCK-s csata a magyar válogatott selejtezőjén

Magyarország férfi röplabda-válogatottja szerdán a Vlado Milevet is foglalkoztató Macedóniát fogadja az Európa-bajnoki selejtező 1. fordulójában.

Szerdán megkezdi szereplését az Eb-selejtezőkben a magyar válogatott. A Macedónia elleni találkozónak a budapesti Nemzeti Közszolgálati Egyetem csarnoka ad otthont (17:45, M4 Sport). Az Európa Liga ezüst divíziójában hat mérkőzésen csak egy győzelmet aratott válogatottunk, azonban a macedónoknak sem volt sokkal jobb a mérlegük, igaz ők végül a négyes döntőben is szerepeltek, mint rendező.

Vlado Milev, a VRC Kazincbarcika ütője korábban honlapunknak úgy fogalmazott, mivel több csapattársa is tagja a magyar válogatottnak, ezért pikáns összecsapásra számít. Gebhardt Norbert a másik oldalról elárulta, mivel a válogatott szakmai stábjának elég videója volt a macedónokról, ezért külön őt nem kérdezték csapattársáról.

„Jó hangulatúak az edzések, mindenki egy irányba húz, szeretnénk kijutni az Európa-bajnokságra” – fogalmazott Gebhardt a vrck.hu-nak. „Alaposan felkészültünk az ellenfélből, reméljük, hogy mi fogunk a végén örülni.”

(fotó: hunvolley.hu)