VRCK Volleyball Talent 2019: jelentkezz a Vegyész tehetséggondozó táborába!

A tavalyi év után 2019-ben is megrendezi nagy sikerű tehetséggondozó röplabdatáborát egyesületünk, amelybe 13 és 19 év közötti fiúkat várunk.

Klubunk kiemelt figyelmet szentel a régióban röplabdázókra, éppen ezért rendezte már meg 2018 nyarán is a tábort, de a „Légy Te is bajnok!” sorozatban is a környékbeli fiatalok vehettek részt. Az idei esztendő sem marad tábor nélkül, a VRCK Volleyball Talent 2019-es tehetséggondozó táborába ezúttal is várjuk a jelentkezőket Nyíregyházától Kunhegyesig, Ózdtól Szarvasig, Debrecentől Gyöngyösig és azon túl. Részvételi díj nincs.

MIKOR LESZ A TÁBOR?

Idén két tábort is fogunk tartani: az elsőre rögtön a tanítási szünet kezdetekor kerül sor, tehát június 17-től 21-ig, míg a második június 24-e és 28-a között lesz megtartva. Akár mindkettőre is lehet jelentkezni.

KI JELENTKEZHET?

Ha még nem röplabdáztál, de 13-16 éves vagy, korodhoz képest magas, vagy kitűnően jó a labdaérzéked, mindenképp próbáld ki magad. Ha már van röplabdás tapasztalatod, lehetsz idősebb is!

HOGYAN KELL JELENTKEZNI A TÁBORBA?

Nincs más dolgod, mint írni nekünk egy emailt az utanpotlas@vrck.hu email címre. A levél tárgyába írd bele, hogy VRCK Volleyball Talent 2019, a szöveg pedig tartalmazza a neved, születési dátumod, van-e röplabdás múltad, és hogy a június 17-én vagy a június 24-én induló táborban szeretnél részt venni. Ezt követően elküldjük neked a további teendőket.

MENNYIBE KERÜL A TÁBOR?

Nincs nevezési díj, a tábor TELJESEN INGYENES. Amit biztosítunk: napi két edzés, napi háromszori étkezés és szállás. Neked csak az edzéshez szükséges felszereléseket kell hoznod.

HOGY NÉZ KI EGY ILYEN TÁBOR?

Technikai és erőnléti felmérést követően edzőink napi két tréninget tartanak, kisebb csoportokra bontva, hogy mindenki a leghatékonyabban tudjon fejlődni. Az edzéseket a VRCK szakemberei fogják tartani.