A DEAC ellen sem lehet más a cél, mint a győzelem

Szombat este a férfi röplabdabajnokság 12. fordulójában a Vegyész RC Kazincbarcika a Debreceni EAC-ot látja vendégül. Csapatunk célja nem lehet más, mint a győzelem három szettben. Szerdán már Kaposvárra látogat Toma Sándor vezetőedző legénysége.

A nagy decemberi hajtás előtt még van egy papíron könnyebb összecsapása a Vegyésznek, méghozzá a tabella hátsó felében tanyázó Debrecennel szemben. Mivel az alapszakasz első mérkőzésén a kazincbarcikaiak simán nyertek idegenben, így a Don Bosco Sportközpontban is hasonló eredményre számítanak a szurkolók. A kiscsapatok ellen hazai pályán a VRCK eddig felemásan teljesített, mert bár a Sümegi RE-t és a PTE-PEAC C-Dokit is legyőzte 3-0-ra, előbbivel igencsak meggyűjt a baja.

Mindkét találkozón jobbára azok kaptak lehetőséget, akik a kiélezettebb találkozókon epizódszerepeket kaptak. A sümegiek ellen azonban nem fogtak ki jó napot Budai Balázsék, ellenben a Péccsel szemben már magabiztosak voltak – ahogy a MEAFC elleni kupatalálkozón is.

A DEAC után szerdán újra pályára lép a Vegyész, méghozzá a Fino Kaposvár elleni bajnoki rangadón. Rá néhány napra az Openhouse Szolnoki RKSI látogat a Don Bosco Sportközpontba, majd a Ceske Budejovice elleni Challenge Kupa-mérkőzés következik december 8-án.

tm