A Szolnokot fogadta a VRCK junior

Hazai pályán kapott ki 3-0-ra a VRCK junior csapata a másodosztályú röplabdabajnokság (NB II) keleti csoportjának 7. fordulójában, az ellenfél a listavezető, több élvonalbeli játékossal érkező Szolnok-RA junior együttese volt.

Könnyedén nyerte a Szolnok az első két szettet, ehhez azonban kellettek a hazaiak is, akik mesze tudásuk alatt játszottak. A harmadik játszmában 14-9-re mentek a vendégek, de gyorsan egyenlített a VRCK, mert a szolnokiak inkább a bohóckodással, nevetgéléssel voltak elfoglalva. A hazaiak könnyű pontokat ajándékoztak a végén a Tisza-partiaknak, akik három ponttal lettek gazdagabbak.

Fotók: VRCK/Tóth Milán

„Lélektelenül játszottunk, dekoncentráltak voltunk, néhányan az utolsó pillanatban esett be a találkozóra, ebből kifolyólag fejben teljesen máshol jártunk” – mondta Bokor Elek, a kazincbarcikaiak edzője a találkozót követően a vrck.hu-nak. „Ez az első két szettre rá is nyomta a bélyegét. Rengeteg hibával, tűz nélkül röplabdáztunk, egyedül a harmadik szettben volt valami röplabda értéke a meccsnek. A Szolnok megérdemelten nyert, de röplabdázói nem játszottak sportemberhez méltóan.”

FÉRFI RÖPLABDA NB II, 7. FORDULÓ
VRC Kazincbarcika junior – Szolnok-RA junior 0-3 (-17, -16, -23)
Don Bosco Sportközpont, Kazincbarcika, 50 néző. V.: Varsai, Oláh.
VRCK: Palánkai-Omoshebi 2, Budai 11, Balogh 4, Péter 10, László 4, Viszokai 4. Csere: Tóth K. (liberó), Végh, Rudolf, Lőrincz 4. Edző: Bokor Elek.
Szolnok: Kholman 5, Guzmics 4, Fülöp 16, Szabó 6, Finster 5, Farkas 12. Csere: Polónyi (liberó). Edző: Ilyés Gábor.