Adománygyűjtés: segítsünk négylábú kedvenceinken!

Újabb adománygyűjtést szervez a Yellow Angels szurkolói csoport, ezúttal a kiskapudi állatmenhely működését szeretnék segíteni az Önök segítségével is. Felhívásukat változtatás nélkül közöljük.

Kedves Szurkolótársaink, Kedves Állatbarátok, Kedves Mindenki!

A Yellow Angels szurkolói csoport tagjai az előző sikeresnek bizonyult adománygyűjtésükön felbuzdulva törték a fejüket, hogyan, kinek tudnának még segíteni. Választásunk ezúttal nem helyi, de egy megyei szervezetre esett, ahol nem kétlábúakon, hanem négylábúakon segítenek erejükön felül.

A kiskapudi menhely támogatása most a célunk, ahol több kutyus és cica várja az álomgazdit, aki egyszer eljön értük és soha többé nem hagyja magára a kiválasztott kedvencét. A szervezet szívesen veszi a segítséget. Aki szeretne ebben a kezdeményezésben is csatlakozni hozzánk, megteheti kétféle módon is.

Anyagi hozzájárulást – melyből kutya- és macskaeledelt vásárolunk – 2020. május 10-ig a következő számlaszámra várjuk:

OTP Bank
Farkas Zoltán
11773346-42137049
Közlemény: Kiskapudi Kutyamenhely

Ha valaki anyagilag nem, de akár eledellel (táp, konzerv, esetleg fagyasztott csirkefarhát), akár használt takaróval, pokróccal támogatná a menhelyet, erre is lehetőség van. Tárgyi adományaikat a kazincbarcikai Városi Piaccsarnokban található pékségben adhatják le Farkas Zoltánnál munkanapokon 6-tól 12 óráig.

Segítségüket a négylábú kedvencek nevében is köszönjük!

„Egy kutyamenhely meglátogatása szívfacsaró tapasztalat – az a sok reményvesztett teremtmény mind a figyelmünket próbálja meg magára vonni. Az engedékenyek könnyen járhatnak úgy, hogy tucatnyi négylábúval sétálnak ki a kapun.”