Árva Milán továbbra is a Vegyészben!

A Vegyész RC Kazincbarcika örömmel jelenti be, hogy szerződést hosszabbított saját nevelésű játékosával, Árva Milánnal, aki 2+2 éves kontraktust írt alá.

A fiatal játékos a mögöttünk hagyott szezonban átló és szélső ütő poszton is játszott, a bajnoki aranyat érő összecsapáson pedig néhány pont erejéig centerpozícióban is megfordult kényszerűségből. Sokoldalúságának is köszönheti, hogy a Vegyész a jövőben is számít szolgálataira.

„Kazincbarcikai vagyok, kazincbarcikai csapatot szeretnék erősíteni” – mondta honlapunknak Árva. „Jól esett, hogy mind a szakmai stáb, mind pedig a vezetőség továbbra is számít rám. Már most várom az új szezont, minél eredményesebben szeretnénk szerepelni. Pozitívan állok a dolgokhoz, örömmel hosszabbítottam.”

Arra a kérdésünkre, hogyan telik a nyara, így felelt: „Társaimmal együtt a nyáron sem pihenünk, hiszen a bajokság befejezése óta június végéig egy kondiprogramot csinálunk, utána pedig személy szerint strandröplabdázni és kerékpározni is fogok. A kérés annyi volt, hogy senki ne szedjen fel plusz kilót, hogy a felkészülési időszakot már az erősítéssel kezdhessük.”

Korábban Csizmadia Tamás érkezéséről és Blázsovics Péter szerződéshosszabbításáról is beszámoltunk, mellettük Carlos Páeznek és Marian Vitkónak van még élő szerződése. A következő napokban, hetekben további maradókról, érkezőkről fogunk hírt adni honlapunkon.


Warning: mktime() expects parameter 4 to be int, string given in /home/vrckhu/domains/vrck.hu/public_html/wp-content/plugins/sportspress-pro/includes/sportspress/modules/sportspress-birthdays.php on line 236
#
Kor
2024

.

(főcímkép: vrck.hu)