Az U15-ös bajnoksággal elindult a szezon!

A mögöttünk hagyott hétvégén mind a leány és fiú vonalon elindultak az U15-ös bajnokság I. osztályú küzdelmei, ezzel hivatalosan is elrajtolt a 2020/21-es szezon.

Az már más kérdés, hogy ez az idény nagyon nehéz lesz fiú gyerek csapatunk számára. Az előző kiírásban Bokor Elek tanítványai a dobogóért szálltak harca, azonban abból a kezdőből csak egyetlen játékos maradt, a többiek mind korosztályt léptek. Nehezítő körülmény továbbá, hogy a korai kezdés miatt a játékosok mindössze néhány edzésen tudtak részt venni, így a szakmai stáb úgy döntött, zömében inkább a még minis (U13) korosztályú fiatalokkal állnak ki, akik augusztusban egy hetet tudtak edzeni. Az U15-ös korosztály többsége Veres Istvánnal készül, de a mérkőzéseken Bokor vezényel.

Az első, budapesti fordulón rögtön három mérkőzést is kellett játszania a VRCK-nak, és mindháromszor alul maradt, sorrendben a Sümeg (1-3), a Pénzügyőr (0-3) és a Szolnok (0-3) ellen.

A Vegyész U15-ös csapatában pályára léptek: Cziczlavicz Dávid (csapatkapitány), Garáz Zsolt, Lipták Botond, Csák Adrián, Zámborszky Ákos, Zámborszky Bence, Venczel Dominik, Mészáros Gergő, Csorba Kornél.