Bemutatkozik a keret – átlók

Sorozatunkban a Vegyész RCK 2021/22-es keretének a játékosait igyekszünk bemutatni. Harmadik részünkben az átlók következnek: a sok-sok évet külföldön is lehúzó Szabó Dávid, valamint a több poszton is bevethető Árva Milán.

A “Zsiráf” becenévre hallgató klasszisunk a Kazinczyban kezdett el röplabdázni Veres Istvánnál, hat évvel később pedig már Olaszországba igazolt. Több országban megfordult, így Törökországban és Dél-Koreában is, de “hazatért” a 2018-as és 2019-es bajnoki címek idejére. A Vegyész 12-es mezében játszó Szabó célja az, hogy az egyéves kihagyása után minél előbb százszázalékos állapotban tudjon a szakmai stáb rendelkezésére állni, és újabb trófeákhoz segítse csapatát.

#
12
Nemzetiség
hun Magyarország
Pozíció
Átló
Súly
104 kg
Válogatottság
26
Magasság
205 cm
Jelenlegi csapat
GreenPlan-VRCK
Született
1990-01-13
Kor
33

Újra a 17-es mezben játszik a mostani szezontól Árva, aki az átló poszt mellett szélső ütőként is bevethető, erre legutóbb a kecskeméti felkészülési tornán volt példa. Ha valaki jól emlékszik, néhány pont erejéig a 2019-es bajnoki döntőben még centerként is muszáj volt játszania. Az előző idény második legtöbb pontot szerző vegyészese szintén kazincbarcikai születésű, két évet játszott Kecskeméten, de 2015-től ismét egyesületünket erősíti. 


Warning: mktime() expects parameter 4 to be int, string given in /home/vrckhu/domains/vrck.hu/public_html/wp-content/plugins/sportspress-pro/includes/sportspress/modules/sportspress-birthdays.php on line 220
#
Született
Kor
2023

A korábban bemutatott játékosok:

Bemutatkozik a keret – feladók

Bemutatkozik a keret – liberók