Bemutatkozik a keret – feladók

Sorozatunkban a Vegyész RCK 2021/22-es keretének a játékosait igyekszünk bemutatni. Harmadik éve ugyanazzal a feladópárossal, Páez Carlosszal és Csizmadia Tamással vág neki az évadnak a Vegyész RC Kazincbarcika.

Ki gondolta volna, hogy 2017 őszén, amikor Páez a Vegyész játékosa lett, még 2021-ben is az ötszörös magyar bajnokot fogja erősíteni. Már az ötödik szezonjára készül klubunknál, letette a magyar állampolgársági esküt, fia, Maximiliano itt született. A nemsokára 30. születésnapját ünneplő Páez a magyar mezőny egyik legképzettebb feladója, és bár folyamatosan vannak külföldi megkeresései, elhivatott amellett, hogy a klubbal együtt fejlődjön.

#
6
Nemzetiség
hun Magyarország
ven Venezuela
Pozíció
Feladó
Súly
82 kg
Válogatottság
24
Magasság
192 cm
Jelenlegi csapat
GreenPlan-VRCK
Született
1991-11-09
Kor
30

A korábbi korosztályos válogatott játékos Dunaújvárosból igazolt a Vegyészhez két évvel ezelőtt, tehát a harmadik idényét fogja a sárga-kékeknél kezdeni. A mostani szezontól már csak a felnőttek között léphet pályára, kizárólag feladóként, mert a juniorok között ő számított a legeredményesebb támadónak. Jó felkészülésen van túl, sokat játszatta a szakmai stáb, így a célja, hogy még több játéklehetőséget kapjon tétmeccsen is.

#
9
Nemzetiség
hun Magyarország
Pozíció
Feladó
Súly
85 kg
Magasság
189 cm
Jelenlegi csapat
GreenPlan-VRCK
Korábbi csapatok
DKSE
Született
2000-04-29
Kor
22

A korábban bemutatott játékosok:

Bemutatkozik a keret – liberók