Carlos Páez lett január legjobbja

A leadott szavazatok több mint 45 százalékát kapta a Vegyész RC Kazincbarcika feladója, Carlos Páez, amivel ő lett január legjobbja a klub házi szavazásán.

Ezúttal is játékra hívtuk szurkolóinkat, és a szavazók csaknem fele a venezuelai válogatottra voksolt. Carlos Páez a januári szavazáson Juhász Pétert és Németh Szabolcsot előzte meg.


Warning: mktime() expects parameter 4 to be int, string given in /home/vrckhu/domains/vrck.hu/public_html/wp-content/plugins/sportspress-pro/includes/sportspress/modules/sportspress-birthdays.php on line 236
#
Kor
2024

„Számomra nagyon sokat jelent ez az elismerés, ami még inkább arra ösztönöz, hogy a következő mérkőzéseken még többet adjak ki magamból” – mondta a vrck.hu-nak a feladó. „Sajnos a január nem úgy sikerült, ahogy elterveztük, én sem voltam maximálisan elégedett magammal, de mindannyian azért dolgozunk, hogy sikeresek legyünk. Most már csak a bajnoki cím megszerzése lebeg a szemünk előtt, ennek szellemében készülünk az edzéseken is.”

Marek Kardos vezetőedző szerint Páez profizmusát nehéz megkérdőjelezni, hiszen mindig azon fáradozik, hogy a hibáit kijavítsa.

„Még mindig fiatalnak számít a posztján, éppen ezért folyamatosan tanul, főleg taktikailag lesz egyre érettebb. Egy feladónak sosincs könnyű dolga, pláne akkor, ha a labdák nem pontosan érkeznek hozzá. Ő azonban még ekkor is megpróbál valami váratlant előhúzni a cilinderből, sokszor nem is eredménytelenül. Minden edzésre elszántan érkezik, és ha nem nyert a csapat, nem lógatja a fejét, hanem máris a javítás lehetőségén gondolkodik” – dicsérte Páezt a szlovák szakember.

Az eddigi legjobbak:
Október hónap legjobbja: Gebhardt Áron
November hónap legjobbja: Árva Milán
December hónap legjobbja: Juhász Péter
Január hónap legjobbja: Carlos Páez