Csütörtök esti kupameccs Dunaújvárosban

Csütörtök este hét órakor a GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika a Dunaújvárosi KSE vendége lesz a röplabda Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján.

Az első mérkőzés második szettjében a DKSE meglepte a Vegyészt, hiszen azt csak 27-25-re veszítették el. Toronyai Miklós, a GreenPlan-VRCK vezetőedzője nem is tekint lefutottként a párharcra, hiába arattak játékosai háromszettes sikert.

„Tudom, hogy mi vagyunk az esélyesek, de azért vannak ügyes játékosaik a hazaiaknak, akik, ha kifognak egy jó napot, okozhatnak kellemetlenséget. Mi ugyan elindultunk felfelé, de még messze nem tartunk ott, ahol szeretnénk. Éppen ezért végig koncentráltnak kell maradnunk” – fogalmazott Toronyai honlapunk érdeklődésére.

A DKSE a hétvégén nem lépett pályára, mivel a csarnokában a hőmérséklet nem érte el a 15 Celsius-fokot (14.7). A vendég Dág élt a lehetőséggel, és nemet mondott az összecsapás lejátszására, így azt egy másik időpontban pótolják majd a felek. Szerdán azonban változtatott a kiírás ezen pontján a szövetség: ahol nincs legalább 15 fok, ott nem lehet mérkőzést rendezni, és a hazai csapat automatikusan elveszíti az összecsapást 0-3 (0-75) arányban.

Reméljük, lesz mérkőzés. A DKSE-nél készülnek, a találkozót a hunvolley.tv élőben közvetíti.

A párharc győztese a nyolc között a DEAC-cal fog találkozni.