Edzésbe állt a csapat

Január 2-án ismét labdát fogtak a Vegyész RC Kazincbarcika felnőtt csapatának tagjai, akik megkezdték a felkészülést a rövid téli pihenőt követően. Mivel a kamniki MEVZA-fordulót elhalasztották, csak a jövő héten lép pályára az együttes.

A szerb légiósok egyelőre nem csatlakoztak a kerethez, Nebojsa Januzovics és Djordje Borovicsanin pár nappal hosszabb pihenőt kapott. Az „ünnepi programot” azonban ők is elvégezték, társaikhoz hasonlóan a konditeremben töltötték december utolsó napjait.

Amint arról beszámoltunk, a kamniki MEVZA Kupa-fordulót közös megegyezéssel február végére tolták a csapatok, ennek értelmében a Vegyész első tétmeccsét január 14-én játssza Innsbruckban. A Don Bosco Sportközpontban legközelebb január 18-án láthatjuk a VRCK-t, bajnoki meccsen a HÉP-Kecskeméti RC-t fogadja.

Az alföldiek kedd este jelentették be, hogy három játékost is szerződtettek a MAFC-BME gárdájától: Jánossy Bálint és Kunert Mátyás ütőt, valamint Vocskó Máté feladót. A KRC-től távozott Mészáros Dömötör és Nagy Péter, mindketten külföldre igazoltak.

tm