„Érződik, mennyire szeretik a röplabdát a városban”

Vasárnap Dunaújvárosban lép pályára a VRC Kazincbarcika a férfi röplabda-bajnokságban (NB I.). A találkozó előtt a vendéglátóknál nevelkedett, de az idei évtől már a mi csapatunkat erősítő Gebhardt Áronnal beszélgettünk.

Egy hét alatt a harmadik összecsapását vívja vasárnap a VRCK: a sort a DEAC elleni hazai bajnoki győzelemmel kezdte, majd folytatta szerdán Szonokon, ahol a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján is 3-0-ra megverte a címvédőt, kvalifikálva magát a legjobb négy közé. Vasárnap a középmezőny egyik legjobbjának számító Dunaferrhez látogatnak a kék-sárga mezesek.


Warning: mktime() expects parameter 4 to be int, string given in /home/vrckhu/domains/vrck.hu/public_html/wp-content/plugins/sportspress-pro/includes/sportspress/modules/sportspress-birthdays.php on line 236
#
Kor
2024

„Edzőnk, Daniel Oravec mindig maximális koncentrációt kér a mérkőzések előtt, ezt különösön kiemelte a Szolnok elleni kupavisszavágó alkalmával” – emlékezett vissza Gebhardt Áron a vrck.hu-nak, majd a Dunaferr elleni találkozóról mondta el gondolatait érdeklődésünkre. „Mindig örülök, amikor a nevelőegyesületem ellen játszhatok, hiszen sok minden köt a klubhoz, a városhoz, ott kezdtem el röplabdázni. Nagyon várom a mérkőzést, de persze a három pont megszerzése a célunk, amihez alaposan fel kellett készülnünk az ellenfélből. Jól szerepelnek ebben az idényben, attól függetlenül, hogy nem a dobogóért harcolnak.”

A VRCK-ban az első szezonját töltő liberó elmondta, jól érzi magát klubunknál és a városban, hiszen szakmailag sokat fejlődött, és Kazincbarcika is tetszik neki.

„Többször megállítanak, számomra teljesen idegen járókelők az utcán, és a csapatról, a következő mérkőzésről faggatnak. Ez egyrészről jól esik, másrészről pedig érződik, mennyire szeretik a röplabdát a városban. Szakmailag sikerült előrelépnem, de még sokat kell fejlődnöm, amiért az edzéseken minden nap rengeteget teszek” – zárta gondolatait Gebhardt.