Felkészülés: egy nap, két győzelem

Szombaton a Vegyész RC Kazincbarcika férfi röplabdacsapata két felkészülési mérkőzést is játszott a szintén Extraligában szereplő Dunaferr SE-vel.

Az első, 11 órakor kezdődött találkozón mindkét oldalon a fiatalok kaptak lehetőséget. Toronyai Miklós vezetőedző csapata négy szettben diadalmaskodott a Duna-partiak ellen. 

Délután a hazaiaknál már Carlos Páezék, a vendégeknél pedig Mészáros Dömötörék is játszottak, de ezúttal is a barcikaiak akarata érvényesült a pályán. Miután a „meccset” 3-0-ra a Vegyész nyerte, a ráadásban Toronyai újra a fiataloknak szavazott bizalmat, de azt a játszmát is megnyerték Bibók Balázsék. Klubunk lengyel játékosa, Lukasz Ciupa elővigyázatosságból csak fél szettet játszott.

A találkozókról képgalériákkal, valamint videóval is jelentkezünk a következő napokban.

Legközelebb a VRCK szeptember 12-én lép pályára Budapesten, ahol három mérkőzést is játszik egy nap alatt a Pénzügyőr, a Kistext és a Székesfehérvár ellen.


JEGYZŐKÖNYV
1. FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Vegyész RC Kazincbarcika – Dunaferr SE 3-1 (19, 19, -21, 17)
Don Bosco Sportközpont, Kazincbarcika, 50 néző.
Vegyész: Csizmadia 5, Földes 7, Simkó 5, Bibók 17, Budai 23, Péter M. 4. Csere: Tóth Krisztián (liberó). Vezetőedző: Toronyai Miklós.
DSE: Juhász B. 2, Boa 2, Tomanóczy B. 6, Majoros 11, Ambrus 6, Kecskeméti 14. Csere: Sümegi (liberó), Balázs B. 8, Laczi D. 3. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

2. FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Vegyész RC Kazincbarcika – Dunaferr SE 4-0 (19, 23, 18, 22)
Don Bosco Sportközpont, Kazincbarcika, 150 néző.
Vegyész: Páez 5, Ciupa 1, Juhász P. 11, Árva 10, Budai 12, Péter M. 7. Csere: Dudás (liberó), Földes 3, Bibók 7, Simkó 2., Csizmadia 1. Vezetőedző: Toronyai Miklós.
DSE: Hatvany 1, Boa 12, Bohnicsek 1, Majoros 9, Mészáros 18, Tomanóczy 7. Csere: Sümegi (liberó), Balázs B. 5, Ambrus 3., Laczi 1., Kecskeméti 1. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

(főcímkép: Kovács Loretta/vrck.hu)