Gyűjtést szerveznek a szurkolók a kazincbarcikai mentősöknek

A Yellow Angels szurkolói csoport gyűjtést szervez az Országos Mentőszolgálat kazincbarcikai mentőállomásának részére. A csoport felhívását változtatás nélkül közöljük.

Kedves Szurkolótársaink, Sportszerető emberek, Városlakók!

Mi csak szurkolók vagyunk. Minden héten ott állunk szeretett csapataink mögött, együtt küzdünk velük a győzelemért. Ki a pályán, ki a lelátón. Most együtt, közösen egy nagy csatát kell megvívnunk, ahol nem a kedvenc csapatunk és nem is mi vagyunk a főszereplők, hanem az egész ország. Mindenkire ugyanakkora szükség van, hogy győztesen kerüljünk ki ebből a harcból.

Éppen ezért úgy gondoltuk, mi a magunk módján próbálunk meg segíteni. És hogy kin? Választásunk az OMSZ kazincbarcikai egységére esett, hiszen ezekben a hetekben (is) nagy szükség van a munkájukra, mert lehet, hogy ma én szorulok segítségre, holnap pedig Ön. Ezek a névtelen hősök, akiket csak egyszerűen mentősöknek hívunk, nap-nap után állják keményen a sarat. Mi azzal fejezzük ki köszönetünket és hálánkat, hogy gyűjtést szervezünk részükre. A befolyt összeg egy részéből élelmiszert vásárolunk nekik, a fennmaradó részt pedig átadjuk, amelyből azt vásárolnak, amire a Mentőállomásnak szüksége van. Hisszük, hogy sok kicsi sokra megy és együtt bármire képesek vagyunk!

Felajánlásaikat 2020. április 3-ig a következő számlaszámra várjuk:
OTP Bank
Farkas Zoltán
11773346-42137049
Közlemény: OMSZ

„Sokak életéhez van közünk. Némelyikhez kevesebb, némelyikhez nagyon is sok. Mégsem fogják tudni a nevünket, azt sem, hogy mit tettünk értük. A mi munkák rejtett és névtelen.”

Köszönettel: a Yellow Angels szurkolói csoport tagjai