Hajszálon múlt a továbbjutás U21-es csapatunknak

Hiába a csütörtöki, Fino Kaposvár U21 elleni remek győzelem, vasárnap ismét ötszettes mérkőzést játszott a Vegyész RC Kazincbarcika junior csapata, ezúttal azonban elmaradt a siker.

Múlt hét csütörtökön úgy lépett pályára Daniel Oravec és Bokor Elek legénysége, hogy ha nyer, életben tartja esélyeit, de ha veszít, akkor elbúcsúzhat a hatos döntőben való szerepléstől. Fiataljainknak sikerült megszerezniük a győzelmet a somogyiak ellen, ráadásul úgy, hogy az ötödik szettben 11-14-ről (!) nyertek, de vasárnap jött a mindent eldöntő, Pénzügyőr elleni összecsapás. Ezúttal is túlóráztak a mieink, de a hajrában a budapestieknek jött össze minden, így ők gazdagodtak két ponttal, míg a Vegyész egyet kapott.

Ezzel eldőlt, hogy a VRCK U21-es csapata nem lesz ott a hatos döntőben, pedig a csoportban jelenleg ugyanúgy öt pontja van, mint a Kaposvárnak és a Pénzügyőrnek – a két rivális azonban még játszik egymással, tehát az egyikük hét, a másikuk pedig hat egységgel fogja zárni az elődöntőt.

A juniorjaink számára így befejeződött a szezon, a többi korosztályos együttesünkre azonban még vár jó néhány összecsapás.

(Fotó: vrck.hu)