Három fővárosi edzőmeccsel zártuk a hetet

Vasárnap egymás után három mérkőzést, összesen kilenc szettet játszott a GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika. A fővárosi tornán a házigazda Pénzügyőr SE mellett a TFSE és a MAFC-BME vett még részt.

A sűrű programra kényszerből volt szükség, de egyébként sem tudott elutazni a csapattal Budapestre Toronyai Miklós vezetőedző, hiszen vasárnap a kazincbarcikai továbbképzésen tartott előadást több mint 90 edzőkollégájának. A terhelésre azonban szükség volt, ennek megfelelően pedig mindenki legalább egy szettet játszott meccsenként.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK, BUDAPEST
TFSE – GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika 1-2 (23, 23, -24)
Vegyész:
Gurszkij 2, Péter M. 5, Velicsko 3, Bibók 6, Péter B. 11, Cziczlavicz 5. Csere: Kiss M. (liberó), Csordás (liberó), Molnár V. 2, Garan 1, Miklósi-Sikes 8, Fecske 3, Óhidi 1. Edző: Vass Renátó.

Pénzügyőr SE – GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika 3-0 (16, 19, 17)
Vegyész: Gurszkij, Péter M. 2, Velicsko 8, Bibók 6, Péter B. 5, Cziczlavicz 2. Csere: Kiss M. (liberó), Csordás (liberó), Molnár V. 2, Garan 4, Miklósi-Sikes 5, Fecske, Óhidi 1. Edző: Vass Renátó.

MAFC-BME – GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika 2-1 (23, -22, 22)
Vegyész: Gurszkij, Péter M. 9, Garan 2, Bibók 8, Péter B. 4, Cziczlavicz 11. Csere: Kiss M. (liberó), Csordás (liberó), Miklósi-Sikes 8, Velicsko 4, Fecske 3, Óhidi 3. Edző: Vass Renátó.

„Fásultak voltunk, most nem sikerült élni a játékkal, gyengén teljesítettünk” – mondta honlapunknak Vass Renátó. „Ez valahol várható volt, hiszen szerdán és pénteken is volt mérkőzésünk szlovák csapatokkal. A felkészülésünkben most érkezünk el oda, amikor a kondiprogram könnyebb lesz, a csapatrészgyakorlatokra, a nyitásfogadásra és nyitásra, valamint a feladó-ütő kapcsolatokra pedig még több hangsúlyt lehet fektetni. Köszönjük a Pénzügyőrnek a meghívást, örülünk, hogy gondoltak ránk.”