Húzós hétvége vár serdülőinkre

A múlt héten legjobbját kellett nélkülöznie U17-es csapatunknak, most azonban válogatott játékosával is a fedélzeten kemény hétvége vár Bokor Elek és Vass Renátó együttesére.

A Malév és a Dág ellen nem lépett pályára Cziczlavicz Dávid a serdülő bajnokságban, hiszen az U17-es válogatottnak a múlt héten két mérkőzése is volt, sorrendben az NB I-es MEAFC-Miskolc és a Dág ellen. Habár klubunk úgy készült sokáig, hogy Cziczlaviczra számíthat, Jókay Zoltán szövetségi edző kérésére fiatal centerünk maradt az edzőtáborban – ezt pénteken egy remek teljesítménnyel hálálta meg.

Klubbéli csapattársainak azonban nélküle kellett helytállniuk, és ez magabiztosan sikerült ugyan a Malév ellen, de a Dággal szemben 3-1-re kikaptak egy nyerhető összecsapáson. Bokor Elek edző honlapunk érdeklődésére elmondta, rengeteg ki nem kényszerített hibát vétettek, így nagyon nem is lehetett más az eredmény. Hozzátette, akár a csapatkapitány nélkül is győzhettek volna, de most már csak előre tekintenek.

„Az első ötben abszolút ott a helyünk, de ehhez kiegyensúlyozott teljesítményre van szükség mindenkivel szemben, és legutóbb a Dág ki is használta a megingásunkat” – mondta Bokor, akinek csapata most hétvégén Kecskeméten játszik a házigazdával és a Fino Kaposvárral, immáron Cziczlaviczcal a fedélzeten. „Két kemény összecsapás vár ránk, amelyeket önfeledt játékkal szeretnénk lehozni. Kisebb sérülések is voltak az utóbbi hetekben, amik hátráltattak bennünket, de a fiúk jó kezekben vannak gyúrónknál, Tóth Marcellnál. A pihenő majd jól fog jönni, igyekszünk feltöltődni a folytatásra a szünetben. Előbb azonban még két nehéz meccs következik, amelyeken tényleg a jó játék a lényeg, és nem az eredmény.”

Serdülőink ötödik helyen állnak a tabellán kilenc mérkőzés után, de hátrányuk mindössze két pont a listavezető Kecskemét mögött.