Juhász: Keményebb összecsapásra számítok

Hétfő este a MAFC-BME otthonában folytatódik az Extraliga bronzcsatája. Miután a GreenPlan-VRCK az első mérkőzést megnyerte, előnyből várhatja a budapesti összecsapást, amely 20 órakor kezdődik, és a hunvolley.tv közvetíti.

A harmadik helyről döntő párharc első felvonását Juhász Péterék nyerték négy játszmában. Az első szett ugyan a vendégeké lett, azonban a következő hármat a Kazincbarcika húzta be, és ezzel megőrizte pályaelőnyét, mi több, hétfőn nagy lépést tehet az érem megszerzéséért. Centerünk azonban sokkal nehezebb mérkőzésre számít a Folyondáron, mint néhány napja a Don Boscóban.

„Keményebb összecsapásra számítok, mert az első találkozónk igencsak langyosan indult. Nekünk sikerült végül lendületbe jönnünk, amivel teljesen hatástalanítottuk a MAFC játékát. Sokkal nehezebb lesz az idegenbeli mérkőzés, már csak azért is, mert legutóbb a bajnokin simán kikaptunk náluk. Nem lesz könnyű dolgunk, de győzni megyünk a Folyondárra, és azt hiszem, nyugodtan várhatjuk a meccset” – vélekedett Juhász.

Újabb sérültje nincs Toronyai Miklós vezetőedzőnek, így csak Páez Carlost kell nélkülöznie.

A mérkőzést a hunvolley.tv élőben közvetíti.