Kazincbarcikán játszik a magyar válogatott

A város történetében először lép pályára hivatalos tétmérkőzésen a magyar férfi röplabda-válogatott.

Utánpótlás-válogatott már játszott városunkban Olimpiai Reménységek Versenyét (ORV), amikor Toma Sándor volt az edző, a keretben pedig Szabó Dávid mellett Fehér Tamás, Kovács Sándor és Gulyás Ádám is ott volt. Arra azonban még nem volt példa, hogy a férfi válogatott hivatalos meccset játsszon Kazincbarcikán – főleg azért, mert nem volt erre alkalmas terem.

A Don Bosco Sportközpont azonban megfelel azon követelményeknek, hogy Ezüst Európa Liga-meccset lehessen játszani benne. A VRC Kazincbarcika sikereinek köszönhetően újra tombol a röplabdaláz a városban, éppen ezért tartjuk nagy sikernek, hogy a magyar válogatott május 30-án, 18:30-tól a Don Boscóban fogadhatja a horvátokat.

A magyar válogatottban három VRCK-s is játszik: Banai Máté, Blázsovics Péter és Gebhardt Norbert. Gebhardt Áron sérülés miatt csak öt hét múlva csatlakozik Bogdan Tanase szövetségi kapitány együtteséhez.

A pénztárak 17:30-kor nyitnak, belépőt csak ekkortól lehet váltani. A felnőtt jegyárak 1500, a diák/nyugdíjasok 1000 forintba kerülnek.


A mérkőzés előtt 10 órától, a Don Bosco Sportközpont melletti füves területen parkröplabdázni várjuk az érdeklődőket! Részletek hamarosan honlapunkon!