Kecskeméten is meg kell küzdeni minden pontért

Vasárnap a Vegyész RC Kazincbarcika a Kecskeméti RC vendégeként lép pályára az Extraligában. A mérkőzést az M4 Sport+ élőben közvetíti 17:30-as kezdéssel.

Mind a két csapat 14 pontot gyűjtött eddig a bajnokságban, és mivel a kazincbarcikai mérkőzésen, még októberben, öt szettben nyertek a mieink, ezúttal is nehéz összecsapásra számítanak Lukasz Ciupáék.

„Nekünk minden mérkőzés ugyanolyan fontos, mindegy, hogy ki az ellenfél. Már sokan elmondták, de öt-hat csapat most bármikor képes lehet elkapni a másikat, így nekünk is megvan az esélyünk a győzelemre vasárnap. Jó csapat a kecskeméti, hiszen remek játékosaik vannak, de nyerni szeretnénk, ennek érdekében pedig minden pontért meg kell küzdenünk” – mondta lengyel szélső ütőnk honlapunk érdeklődésére.

Caio de Prá kisebb vádlisérülést szedett össze még a Fino Kaposvár elleni MVM Magyar Kupa-visszavágón, és bár edzett a héten, nincs még tökéletes állapotban. A játékosok rehabilitációja azonban a sűrű programot követően jól sikerült, más sérültje nincs a csapatnak.

A KRC az előző fordulóban négy szettben nyerni tudott a Kistext SE vendégeként, míg a Vegyész öt szettben múlta felül a Kaposvárt.

A Messzi István Sportcsarnokba a belépés díjtalan. Az összecsapást az M4 Sport+ élőben közvetíti, kezdés 17:30.