Könnyen megy a beilleszkedés Csizmadiának

Még csak az ötödik napját tölti Kazincbarcikán Csizmadia Tamás, a Vegyész RC nyáron szerződtetett fiatal feladója, de máris otthonosan érzi magát.

Nagy segítséget kap a beilleszkedéshez a Dunaújvárosból érkezett Csizmadia újdonsült csapattársaitól, akik nem hagyják unatkozni, két edzés között is jut idő az aktív pihenésre.

„Az első néhány nap furcsa volt a számomra, de szerencsére a társak nagyon befogadóak, barátságosak” – fogalmazott a vrck.hu érdeklődésére az utánpótlás-válogatott feladó. „Próbálják elterelni a figyelmemet a honvágyról azzal, hogy mindig szerveznek valamilyen programot.”

Csizmadia valóban nem unatkozik, hiszen szerda kivételével minden hétköznap két edzés van, a konditeremben és a Don Bosco Sportközpontban is dolgoznak Marek Kardos vezetőedző irányításával.

„A csarnok és a konditerem is nagyon jól kialakított, felszerelt, minden adott az igényes munkavégzéshez. Természetesen az edzések nagyon kemények, de kifejezetten magas színvonalúak” – tette hozzá a 19 éves tehetség.

(fotó: vrck.hu)