Közös vacsorával zártuk le a szezont

Hétfő este a Hotel Lukács és Strand Étteremben zártuk le a GreenPlan-VRCK 2021/22-es szezonját. A vacsorán a játékosokon és a szakmai stábon kívül az irodában dolgozók is tiszteletüket tették.

Sajnos néhányan így is hiányoztak a vacsoráról, például dr. Rácz Zsigmond csapatorvos, Tóth Marcell masszőr vagy Lukasz Ciupa, aki családi teendői miatt kényszerült távol maradni. Örömünkre szolgált azonban, hogy elfogadták a meghívásunkat az irodában dolgozó hölgyek, akik nélkül nem is lenne élet, Nagy Ágnes sportpszichológus, Földi János, a Földi Busz tulajdonosa, Molnár István, az Észak-Magyarország sportújságírója, vagy Tar Lívia fizioterapeuta.

Közvetlenül a vacsora előtt Kárpáti László klubelnök mondott néhány szót, kiemelve az átadás előtt álló Regionális Röplabda Központot, hiszen „a következő hetek legfőbb munkája az, hogy az új létesítményt minél előbb, most már tényleg birtokba tudjuk venni”.

Ami a felnőtt csapatot illeti: Blázsovics Péter és Péter Benedek a magyar válogatottal készül, míg a többiek egy hét pihenőt kaptak. Május 16-ától azonban tovább folytatódik a munka, egészen június elejéig, ezzel is segítve a döntőre készülő junior együttesünk felkészülését. Toronyai Miklós vezetőedző távollétében Batári Csaba edző munkáját Dudás Tamás és Szabó Dávid is fogják segíteni.