Még egy óra sem kellett juniorjainknak a sikerhez

A férfi röplabda NB II Kelet A-csoportjában a Vegyész RC Kazincbarcika U21-es csapata szerdán a Gödöllői RC vendégeként nyert három szettben.

Az ünnepnap miatt hétközi forduló várt a VRCK junior csapatára Gödöllőn. A találkozót az eddig veretlen mieink meg is nyerték három szettben, így makulátlan mérleggel, szettveszteség nélkül vezetik a tabellát. A találkozó 52 percig tartott.

Legközelebb november 3-án, a MAFC-BME U21-es csapatának vendégeként lesz jelenésük fiataljainknak.

„Nem ismertük ellenfelünket, de a bemelegítés alatt már láttuk, mi leszünk az esélyesek. Az ilyen találkozók mindig nehezek, hiszen a fiatal játékosok hajlamosabbak lazábban venni a mérkőzést. Örülök a győzelemnek, és szeretném kiemelni Lőrincz Ákost, aki remekül szállt be a találkozóba” – mondta a vrck.hu érdeklődésére Daniel Oravec edző, akinek kollégája, Toronyai Miklós hozzátette: a szintén 16 esztendős Garan Bálint is említést érdemel, hiszen néhány hónap alatt eljutott odáig, hogy már az NB II-ben is képes blokkokat hozni, pontokat szerezni támadásból.

FÉRFI RÖPLABDA NB II, KELET A-CSOPORT, 3. forduló
Gödöllői RC – Vegyész RC Kazincbarcika 0-3 (-18, -12, -16)
Gödöllő, 25 néző. V.: Filibér, Mocsnik.
Vegyész: Földes 7, Simkó 5, Bibók 13, Garan 4, Péter 6, Csizmadia 13, Lőrincz 4, Henez 1, Tóth (liberó). Edzők: Daniel Oravec, Toronyai Miklós.

(fotó: vrck.hu/archív)