Megpróbálják kiharcolni a negyedik meccset

Szombaton 18 órakor a Vegyész RC Kazincbarcika a Kecskeméti RC otthonában lép pályára a férfi röplabda NB I elődöntőjének harmadik mérkőzésén. Amennyiben az alföldiek ismét győznek, úgy a borsodiak a harmadik helyért játszhatnak majd, de Dudás András vezetőedző legénysége még nem adta fel a párharcot.

Szasa Nedeljkovics csapata az első és a második találkozón is 3-1-re nyert: előbb odahaza, majd szerdán Kazincbarcikán. Sikereinek köszönhetően a címvédő már 2-0-ra vezet az egyik harmadik győzelméig tartó csatájában, viszont Dudás edző szeretné még egyszer vendégül látni az alföldieket.

„Megpróbáljuk a lehetetlent” – kezdte mondandóját a VRCK edzője. „Ameddig bírtuk fizikálisan, addig partiban voltunk a kecskemétiekkel. Két és fél szetten keresztül semmi problémánk nem volt, de ahogy kezdett fáradni a társaság, úgy a koncentráció is fogyott és a kiélezett helyzetekben többször is rossz döntést hoztunk. Az előzetesek alapján a KRC volt az esélyes, viszont mi mindig úgy állunk hozzá a következő meccshez, hogy nyerni akarunk. Ez a helyzet a szombatival is, szeretnénk kicsit megtréfálni a hazaiakat, hogy aztán itthon megint játsszunk velük egy találkozót.”

Dudás hozzátette, szurkolóik szerdán fantasztikusan drukkoltak kedvenceiknek. A mester szerint a mostani szezonban még csak egyszer, a Fino Kaposvár elleni kupameccsen volt ilyen remek a hangulat a Tornacsarnokban, és ezért is szeretné, ha még egyszer sikerülne Kazincbarcikára „hozni” a Kecskemétet.

tm (főcímkép: boon.hu/ÉM)