Mudo: Szeretnénk bejutni a négy közé a kupában

Szerdán a 2023-as év első tétmérkőzését játssza a GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika, ellenfele a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján a DEAC lesz a Don Bosco Sportközpontban.

A 19 órakor kezdődő összecsapást – amit a hunvolley.tv élőben közvetít majd – a Vegyész várja előnyből, miután a debreceni mérkőzést 3-1-re sikerült megnyernie még december elején. A bajnokságban azonban a hajdúságiak oda-vissza legyőzték Rodrigo Moraeséket, akiknek a továbbjutáshoz már két szett megnyerése is elegendő lenne.

Brazil centerünk ezúttal is Magyarországon, illetve pár napig Lengyelországban töltötte feleségével az ünnepeket: előbb Zakopánéban pihentek, majd az új évet Budapesten köszöntötték. Január 2-án azonban újra indultak az edzések, amit már nagyon várt.

„Keményen készülünk, mert nemsokára a DEAC-cal játszunk a kupában, és szeretnénk továbbjutni a legjobb négy közé” – mondta a vrck.hu érdeklődésére Mudo. „Koncentráltak vagyunk, és nem csak csapatedzéseink voltak, hanem egyéni fejlesztő tréningek is. Én nagyon motivált vagyok, remélem, hogy a többiek is azok. Szükségünk van a győzelemre, hogy a szezon hátralévő részének a lehető legjobb attitűdben tudjunk nekivágni. Bízom abban, hogy jó játékkal sikerül felülkerekednünk ellenfelünkön. Nem lesz könnyű dolgunk, mert a DEAC jó csapat, és ellenünk még inkább szeretnének nyerni. Mindenkire szükségünk lesz, mentálisan és érzelmileg sem lesz egyszerű dolgunk szerdán.”

Végeredmény

Csapat1234TEredmény
GreenPlan-VRCK251630253Győzelem
Debrecen222528181Vereség

Csarnok

Don Bosco Sportközpont
Kazincbarcika, Építők útja 54, 3700 Magyarország

Részletek

Dátum Idő Bajnokság Idény
2023.01.11. 19:00 Magyar Kupa 2022/2023