Négy mérkőzés is képernyőre kerülhet

Hosszú idő után ismét látható lesz hétről-hétre röplabda a televízióban, köszönhetően az M4 sportcsatornának. Az év végéig a tervek szerint a közszolgálati tv négy olyan meccset is sugároz majd, melyen a Vegyész RC Kazincbarcika lép pályára.

Vegyész-szurkolók a VRCK - Dág mérkőzésen.A Vegyész a tervek szerint szeptember 26-án kezdett volna a bajnokságban a Szolnoki Főiskola RKSI ellen hazai pályán, viszont a találkozóra két nappal korábban kerül sor, mivel az M4 csütörtökönként fog élőben közvetíteni röplabdameccseket. Ez persze nem azt jelenti, hogy szurkolóinknak otthon kell maradniuk, sőt! Szeretnénk, ha minél többen látogatnának ki a szeptember 24-ei bajnoki nyitányra, így is bizonyítva: a kazincbarcikaiak szeretik a röplabdát.

Jelenleg úgy fest, hogy további három Vegyész-meccs is képernyőre kerül majd: a 7., a 9. és a 13. fordulóból. Ez két hazai (a Dunaferr SE és a címvédő Fino Kaposvár ellen) és egy idegenbeli (Szolnok) találkozót jelent.

Csütörtökön érkezik az M4 stábja Kazincbarcikára, hogy felvegyék azokat a képsorokat, melyeket a közvetítések folyamán használni fognak. A közszolgálati csatorna nem aprózza el, ugyanolyan effekteket fognak használni, mint a labdarúgó-mérkőzéseken.

A mérkőzések időpontjának változtatásáról időben fogjuk értesíteni szurkolóinkat.

Tóth Milán