Nincs megállás: válogatottak, edzések

A szezon befejeztével sem tétlenkednek a VRC Kazincbarcika játékosai, hiszen aki nem a válogatottjával készül, annak edzést vezényel Daniel Oravec.

Egy hét pihenőt kaptak az itthon maradt játékosok, de a jövő héttől már ők is edzeni fognak, igaz nem minden nap.

Gebhardt Norbert, Banai Máté és Blázsovics Péter is tagja a magyar válogatott Európa Ligára készülő keretének, sőt, mind a hárman utaznak a horvátországi mérkőzésre. Hozzájuk csatlakozhat hat hét múlva Gebhardt Áron, aki a döntő alatt szedett össze egy izomsérülést, jelenleg abból lábadozik.

Vlado Milev már a macedón válogatottal készül, amellyel Magyarország ellen is pályára fog lépni Európa-bajnoki selejtezőn. Carlos Páez május utolsó hetében utazik haza a jól megérdemelt pihenőjére, majd két hét szünet után megkezdi a felkészülést az új szezonra.

A klubvezetésnek is le kell zárnia a mögöttünk hagyott szezont, de ezzel egyidejűleg továbbra is tartanak a munkálatok a műhelycsarnok felépítésével kapcsolatban, és már az új idényre is megkezdődött a felkészülés.

Főcímkép: vrck.hu / archív


Május 30-án Magyarország Horvátországgal játszik EL-meccset a Don Bosco Sportközpontban. A találkozó 18:30-kor kezdődik, a pénztár egy órával a találkozó előtt nyit. Felnőtt jegyek 1500, diák-nyugdíjas 1000 forintos áron váltható.