Október hónap utánpótlás-játékosa: Tóth Enikő

Az idei szezonban minden hónapban díjazzuk azt az utánpótláskorú játékosunkat, aki az edzők szerint a legjobban teljesített mind az edzéseken, mind a mérkőzéseken az elmúlt hetekben. Októberben – ide véve szeptember utolsó két hetét – Tóth Enikő, az U19-es VRCK-Szalézi leány csapatának játékosa érdemelte ki az elismerést.

A Szalézi Gimnázium 9. osztályos tanulója Veres Istvánnál kezdett el röplabdázni, idén Juhász Krisztián az edzője. Utóbbi elárulta, nehéz volt dönteni, kit is javasoljon október hónap díjazottjának, mert többen is remek teljesítménnyel rukkoltak elő. A VRCK-Szalézi három győzelemmel nyitotta a szezont a II. osztályban, ezekben a sikerekben pedig nagy szerepe volt Tóth Enikőnek is.

„Örülök, hogy én kaptam az elismerést, őszintén megmondom, egyáltalán nem számítottam rá” – fogalmazott a fiatal röplabdázó, aki egy VRCK szurkolói mezzel, egy doboz C-vitaminnal, valamint egy névre szóló kulcstartóval gazdagodott a Szertárprint jóvoltából. „Azt hiszem, ebben az elismerésben a csapattársaim is óriási szerepet játszottak. Nagyon örülök, köszönöm mindenkinek.”