Páez bízik a szurkolókban

Carlos Páez bízik abban, hogy a Sümegi RE és a Fino Kaposvár elleni mérkőzésekre sokan kilátogatnak.

Az elmúlt néhány napban Kecskeméten és Kaposváron is voltak kazincbarcikai szurkolók, akik mindkét helyszínen győzelemnek lehettek szemtanúi. Carlos Páezt, a VRC Kazincbarcika venezuelai válogatott játékosát örömmel töltötte el a drukkerek habitusa, és reméli, hogy a vasárnapi, Sümegi RE elleni bajnokira, valamint a jövő hét csütörtökön esedékes, Fino Kaposvárral szembeni kupavisszavágóra sokan kilátogatnak.

„Egyik város sincs közel Kazincbarcikához, így meglepődtem, hogy mennyien utaztak el miattunk” – fogalmazott a feladó a vrck.hu-nak. „Örülök, hogy mindkét esetben győzelemmel sikerült őket megajándékoznunk, és remélem, hogy ez a fokozódó érdeklődés a hazai mérkőzéseken is meg fog látszani a nézőszámon. ”

A Magyar Kupa elődöntőjében hárompontos előnyre tett szert a VRCK (bajnoki rendszer alapján van pontozás, egyenlőség esetén aranyszett dönt), Páez szerint azonban nem szabad félvállról venni a visszavágót, ráadásul addig még egy bajnoki is vár a csapatra.

„Lépésről lépésre haladunk előre” – tette hozzá. „Győztünk a Fino vendégeként, ez remek dolog, de jó erőkből álló együttesről van szó, így a második mérkőzésen is maximálisan kell koncentrálnunk. Ennyire azonban még nem rohanunk előre, mert a Sümeggel játszunk vasárnap. Fontos lesz az a találkozó, hiszen matematikailag is bebiztosíthatjuk az alapszakasz-elsőségünket.”

A VRC Kazincbarcikai következő mérkőzései a Don Bosco Sportközpontban:
2018.02.18., 17:30, VRCK – Sümegi RE (NB I, alapszakasz, 20. forduló)
2018.02.22., 18:00, VRCK – Fino Kaposvár (Magyar Kupa, elődöntő, visszavágó)