Szupermini: játékos és szülő joggal lehet büszke

Két U11-es csapattal képviselte magát a Vegyész RC Kazincbarcika a hétvégén Miskolcon, a MEAFC által rendezett tornán.

Máté Zsolt edzőnk a lányokkal, Máthé László pedig a fiúkkal indult el. Fontos tudni, hogy az U11-es korosztályban lányok-fiúk akár együtt is lehetnek egy csapatnak, a pályán egyszerre három fő tartózkodhat, és nincs pontszámítás. Az eseményt a védettségi igazolvánnyal rendelkezők a helyszínen tekinthették meg. A nap eseményeit pedig edzőink összegezték.

Máté Zsolt és Máthé László edző összefoglalója:

„Két héttel a nyíregyházi országos manó torna után (U10), nagy örömünkre szolgált, hogy Miskolcon, a 2010-es születésűek is részt vehetnek még az idei versenyszezonban egy megmérettetésen. Az öt csapat részvételével szervezett régiós tornára egyesületünk egy lány és egy fiú csapattal nevezett. A vírus miatt voltak olyan kis röplabdázók, akik az idén két héttel ezelőtt tudtak átmozgató-játékos edzéseken részt venni. Voltak olyan csapattagjaink, akik még csak nem is látták ez idáig egymást.”

„Mégis, mindenki hamar megtalálta a helyét és a jelenlegi tudása legjavát nyújtotta a pályán. Edzőként is jó volt hallani, hogy a tornacsarnok hangos volt a két csapat lelkes, egymást bíztató szurkolásától. Mérkőzésről mérkőzésre lehetett érezni a fejlődést. A játékosaink és kilátogató szüleik joggal lehettek büszkék a mutatott játékra. Egy felejthetetlen nappal lett minden résztvevő gazdagabb. A tornán új barátságok születtek, és a gyerekek már most türelmetlenül várják egyesületünk július végi röplabda táborát.”

A fotót köszönjük a szurkoló szülőknek!