Téli szünetre vonulnak csapataink

Az elmúlt évekkel ellentétben idén több pihenőjük lesz a Vegyész RC Kazincbarcika röplabdázóinak a karácsonyi időszak alatt. Ez azonban a válogatott játékosokra nem igaz.

A héten már csak könnyebb, egyórás délutáni foglalkozásuk volt a felnőtteknek és a junioroknak. Igaz, csütörtökön ez kétórásra nyúlt, mivel kettő-a-kettő elleni játékkal zárták a labdás évet a játékosok. Marek Kardos, Daniel Oravec és Bokor Elek együtt vezényelték a foglalkozásokat, délelőtt a konditeremben mozogtak a fiúk. A keret legközelebb január 2-án találkozik, szintén kiegészülve a fiatalokkal.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Egy valakinek csak sikerült 🙂😃🏐 #HajráVegyész #VRCK #röplabda #volleyball

VRC Kazincbarcika (@vrckazincbarcika) által megosztott bejegyzés,

Blázsovics Péter, Dudás Tamás, Juhász Péter és Gebhardt Áron a héten már a magyar válogatott edzéseit látogatta, Bogdan Tanase szövetségi kapitány ugyanis egy kisebb csoporttal megkezdte a felkészülést Kazincbarcikán. Vlado Milev már elutazott hazájába, Macedóniába, míg Németh Szabolcs és Szabó Dávid december 26-án csatlakozik Tanase keretéhez.

A szakmai stábból Balázs István gyúró már a korosztályos válogatott edzőtáborában tartózkodik, és a két ünnep között is számítanak szolgálataira. Mivel vezetőedzőnk, Kardos a Szlovák Röplabda Szövetség alelnöke is egyben, és feladata a sportág fejlesztése, elnökségi üléseken vesz részt a következő napokban, de szakkommentátorként is megcsillanthatja majd tudását.

Az iskolai szünet alatt a legkisebbek sem fognak mozogni, de ádámos miniseink egy házi bajnoksággal búcsúztatták az évet szerdán.