Tornagyőztes minisek; ismét röpsuliztak a legkisebbek

A mögöttünk hagyott hétvégén több utánpótláscsapatunk is pályára lépett: egyik mini csapatunk tornát nyert, 35 apró röplabdásunk röpsulizott Kunhegyesen, a juniorjaink pedig megőrizték veretlenségüket.

Szombaton U21-es csapatunk a MAFC-BME korosztályos együttesét fogadta a férfi röplabda NB II kelet A-csoportjában. A mieink győzelme nem forgott veszélyben, könnyedén tartották otthon a bajnoki pontokat, így továbbra is őrzik veretlenségüket.

FÉRFI RÖPLABDA NB II, KELET, A-CSOPORT, 2. FORDULÓ
Vegyész RCK U21 – MAFC-BME U21 3-0 (15, 17, 20)
Városi Tornacsarnok, 50 néző.
Vegyész: Lőrincz 1, Garan 4, Bibók 18, Fecske 1, Csizmadia 8, Simkó 13, Henez, Földes 6, Lévai L., Péter M., Kondor. Edzők: Toronyai Miklós, Daniel Oravec.

Toronyai Miklós: Jól kezdtük a mérkőzést, de aztán leengedtünk, szorosabb is lett a második játszma. Igyekeztünk mindenkinek lehetőséget adni, ezért a harmadik szettben volt egy kis zavar. A hangulaton mindenképpen kell javítani, mert az, hogy nem örülünk egy pontnak és nem játszunk extázisban, egy jobb csapat ellen a győzelem rovására mehet.


Összesen 35 fiatal röplabdás képviselte a VRCK-t Kunhegyesen az aktuális Röpsuli-tornán. Hét csapatunk indult: öt ádámos (két-két manó és mini, egy szupermini) és két pollackos (egy-egy manó és szupermini). A manók és szuperminik között nincs eredményszámolás, míg a miniseknél a fiúk a harmadik, a vegyes összetételű csapatunk pedig az ötödik helyen zárt.

Ami azonban a legfontosabb: a fiatalok, edzőik, valamint az őket elkísérő szülők remekül érezték magukat, rengeteg pozitív élménnyel gazdagodtak. És természetesen még a Télapó is megjelent a kunhegyesi sportcsarnokban! 😉

A Röpsulin részt vett gyerekek: Bári Csenge, Béres Eszter, Csáki Tamás, Csordás Tamás, Dudás Bence, Falucskai Erik, Farkas Emese, Fábián András, Horváth Eszter, Kohut Dávid, Lipták Marcell, Lipusz Patrik, Maczuga Máté, Majoros Max, Máthé Levente, Ombódi Dominik, Salagvárdi Gábor, Székely Dorián, Timár Ágnes, Tódor Luca, Tódor Máté, Varga Zsófia, Wágner Lili, Ablonczi Gerda, Cselei Anna, Jaskó Lilla, Rostás Árnika, Molnár Kinga, Gál Linda, Bokros Nóra, Kerek Luca, Kiss Nikoletta, Magyar Villő, Tóth Jázmin, Tóth Réka, Farkas Anna. Edzők: Máthé László, Máté Zsolt, Görcsös Lászlóné.


A VRCK-Szalézi U21-es leány csapata a DEAC vendége volt, de nem tudott borsot törni tapasztaltabb ellenfele orra alá, könnyedén kikapott három játszmában.

VRCK-Szalézi U21: Nyári, Földi, Ábel, Budai, Hompoth, Varga, Próbáld, Batki, Méhész. Edző: Juhász Krisztián.


Mini csapataink Budapesten léptek pályára vasárnap. A VRCK I, azaz az ádámosok veretlenül nyerték meg a tornát, miután a csoportban a Sportligetet és a Pénzügyőr B-t is legyőzték, az elődöntőben pedig a Tomajmonostorát, aztán a fináléban a MAFC-ot is szettveszteség nélkül fektették két vállra. A VRCK II., a kazinczysok a hatodik helyet szerezték meg.

VRCK I: Csáki, Venczel, Juhász, Dankó, Bencs, Mészáros, Zámborszky, Lipták, Lukács, Csák. Edzők: Bene Anett, Máthé László.

VRCK II: Sándor, Kiss, Frecskó, Garáz, Csorba, Turai, Fekete, Demeter. Edző: Béres Csaba.