U20: edzőmeccs az NB I-es MEAFC-cal

Rendkívül hálásak vagyunk az NB I-es MEAFC-Miskolc csapatának, hogy két felkészülési torna közt, szerdán fogadták U20-as csapatunkat egy barátságos összecsapásra.

Ugyan mind a négy játszmát a miskolciak nyerték, Batári Csaba együttese fel tudta venni a harcot rutinosabb ellenfelével. A jövő hétvégén már kezdődik a bajnokság, így ez a mérkőzés a főpróba volt.

„Pozitívummal töltött el az, hogy az alapjátékban keveset hibáztunk, de a támadások előkészítésében van még mit javulnunk. Rutinban azért sokat kell még előre lépnünk, sokat kell foglalkozni a feladások tökéletesítésével. Hasznos volt a meccs, örülök, hogy sikerült lekötni, köszönet érte a miskolciaknak” – fogalmazott Batári Csaba edző.

MEAFC-Miskolc – Vegyész RC Kazincbarcika (U20) 4-0 (21, 23, 13*, 12*)
MEAFC: McLaughlin, Kapusi, Csizmadia, Komlósi, Simkó, Kozsla. Csere: Karóczi (liberó), Oláh, Tóth, Szabó P., Vad. Vezetőedző: Bagó László.
Vegyész: Molnár M., Miklósi-Sikes, Garan, Elleh, Fecske, Cziczlavicz. Csere: Kondor, Csordás (liberók), Gál, Tóth P., Lévai L., Lévai P., Molnár V. Edző: Batári Csaba.
*A játszmát 15 pontig tartottak.

(fotó: vrck.hu archív)