U20 lány: együtt maradt a csapat magja

Továbbra is a harmadosztályban mutathatja meg magát a Vegyész RC Kazincbarcika U20-as lány csapata. A Juhász Krisztián által vezetett hölgykoszorú magja a nyáron együtt maradt.

Milyen csapatra építhetsz idén, mennyire változott a csapat összetétele?
A csapat magja egyben maradt, viszont az egyik legponterősebb játékosra már nem tudok számítani a korhatár miatt. Érkeztek az U17-től lányok, akik nagyon jól beilleszkedtek és hasznára lesznek a csapatnak, és mindemellett vannak tapasztalt játékosok, akik szintén húzóemberek lehetnek.

Mikor kezdtétek el az edzéseket, milyen munkát végeztetek, mennyire volt zökkenőmentes a felkészülés?
Szeptemberben kezdtük, hat hete edzünk. Fontos, hogy fizikálisan folyamatosan fejlődjünk, ezért mindig van edzésen ilyen jellegű gyakorlat, emellett kondi programot is végzünk. A helyes technikát is gyakoroljuk, most pedig már csapatozunk. Voltak és vannak is hiányzók az iskola, illetve munka miatt, de a lányok teljes alázattal készülnek.

Mire számíthat idén a csapat, mi a cél?
Idén is az elsődleges cél a folyamatos fejlődés. Az idei bajnokságban van hat olyan csapat, akikkel eddig még nem találkoztunk, nem ismerjük őket, de minden mérkőzésen teljes erőbedobással fogunk pályára lépni.