U21-es csapatunk öt szettben nyert Gyöngyösön

Junior csapatunk a hétvégén 3-2-re tudott nyerni a Gyöngyösi RSE vendégeként a férfi röplabda NB II keleti csoportjának 3. fordulójában.

Szoros szetteket játszott egymással a két csapat, az első három játszmában ugyanis mindig csak két pont döntött az egyik fél javára – az adok-kapokból a gyöngyösiek jöttek ki jobban. A negyedik felvonást azonban Bibók Balázsék nagyon simán, 19 perc alatt megnyerték, így kihasználva a lélektani előnyt, az ötödiket is a maguk javára tudták fordítani.

Bokok Elek edző Bibók javuló teljesítménye mellett Földes Dánielt és Toma Áront is kiemelte, de hozzátette, nehezen lendültek játékba.

„Sok hibával kezdtük a játékot, amit a harcosan küzdő gyöngyösiek ki is használtak” – mondta a szakember honlapunknak. „Jól szálltak be a cserék a mérkőzésbe, aminek köszönhetően egyre stabilabbak lettünk, és hoztuk is az utolsó két játszmát. Gratulálok a fiúknak, mert most jól küzdöttek egymásért, csapategységből jelesre vizsgáztak.”

Ugyan már nem százszázalékos a VRCK U21, hiszen az előző fordulóban kikapott öt szettben a Pénzügyőr SE-Debrecentől, de elmondhatja magáról, hogy eddig mind a három fordulóban szerzett legalább egy pontot.

FÉRFI RÖPLABDA NB II, KELETI CSOPORT, 3. FORDULÓ
Gyöngyösi RSE – Vegyész RC Kazincbarcika U21 2-3 (25, -23, 26, -13, -11)
Gyöngyös, 40 néző. V.: Ladányi, Kósa.
VRCK: Lőrincz, Péter, Bibók, Simkó, Pálfi, Földes. Csere: Tóth K. (liberó), Toma, Rudolf. Edző: Bokor Elek.

További eredmények a keleti csoportból:
GLP-Nyíregyháza – Kecskeméti RC U21 0-3
Pénzügyőr SE-Debrecen – Szolnoki Sportcentrum U21
DEAC U21 – MEAFC-Miskolc 0-3