Újfent öt szettet játszottunk a PSE-vel

Kedden ismét ötszettes edzőmeccset játszott egymással a GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika és a Pénzügyőr SE. Az első három szettet mieink, a negyediket és az ötödiket a fővárosiak nyerték.

Egyedül Szabó Dávidra nem számíthatott Toronyai Miklós vezetőedző betegség miatt, a többiek játékra jelentkeztek. Az első három játszmát a lehető legerősebb összeállításában játszotta a Vegyész, és a jó nyitásoknak és eredményes támadójátéknak köszönhetően mindegyik felvonást megnyerte.

A negyedikben már Cziczlavicz Dávid, Péter Márton és Miklósi-Sikes Zétény is a kezdő tagja volt, és feladóposzton is cserélt Toronyai. A 0-7-es és az 5-15-ös állást sikerült kozmetikázniuk a kazincbarcikaiaknak, miközben a szett hajrájában már Jókay Zoltán is elkezdett cserélni. Az ötödik, egyben utolsó, 25 pontos játszmát is a PSE nyerte, úgy, hogy 24-22-ről még tudtak egyenlíteni Péter Benedekék.

„Ez a két meccs, összesen tíz szett tökéletes felkészülés volt a bajnoki elődöntő előtt”- mondta Toronyai Miklós honlapunknak. „Ezt a lendületet szeretnénk tovább vinni a következő hetekre, hónapokra. Örülök annak, hogy a negyedik szettben is sikerült feljebb kapaszkodni, és az ötödikben is csak apróságok döntöttek. Holnap van egy szünnap, de csütörtök reggel már folytatjuk a munkát.”

Felkészülési mérkőzés
GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika – Pénzügyőr SE 3-2 (18, 21, 20, -21, -24)