Utánpótlás: megkezdődtek az elődöntők és a helyosztók

Négy utánpótláscsapatunk lépett pályára a legutóbbi hétvégén. A VRCK-Szalézi U19-es lányai továbbra is jó formában vannak, és két győzelmet könyvelhetett el U15-ös fiú csapatunk.

Szombaton a VRCK-Szalézi U19-es lány csapata magabiztos, három játszmás győzelmet aratott a házigazda Tálent SE Szent László B vendégeként. A BKGDSE végül nem tudott elutazni a torna helyszínére, így Juhász Krisztián csapata jó eséllyel pályázik a másodosztály keleti csoportjának 13. helyére – ennél előrébb már nem végezhetnek.

Az U15-ös fiú bajnokság II. osztályának élmezőnyében nagy a tömörülés, szerencsére a Vegyész is érdekelt a versenyfutásban. Baglyosné Ferencz Ildikó és Veres István csapata ezúttal sem tudott a legerősebb összeállításában pályára lépni, de így is 3-0-ra nyert a Malév SE és a Tálent SE Debrecen ellen.


Vasárnap sajnos a VRCK-Tiszaújváros U19-es lány csapata nem tudta vállalni a részvételt, az U19-es ózdi fiúk azonban pályára léphettek. A TFSE-Umszki elleni magabiztos sikert egy szoros, Panoráma SE elleni 2-1-es vereség követte, míg a nap elején a Kistext SE volt túl nagy falat Molnár Sándor és Veres Zoltán együttesének. A VRCK-Ózd május 8-án még javíthat, még nem kell beletörődnie a 11. helybe a másodosztály keleti csoportjában.

Bokor Elek U19-es csapata az élvonalban szerepel, és éppen az elődöntő első tornáját tudta le vasárnap. Nehéz csoportba kerültek a mieink, nem is tudott minden játékos rendelkezésre állni, de azért sikerült megszorongatni a Sümeget és a Székesfehérvárt is. A Pénzügyőr elleni egy simább vereség volt, de ekkor Bokor minden játékosának lehetőséget biztosított.

(fotó: Kovács Loretta, VRCK-archív)