Utánpótlás: veretlenek maradtak a juniorok

Két mérkőzést is győztesen vívott meg a legutóbbi hétvégén a Vegyész RC Kazincbarcika U21-es csapata. Az U15-ös leány torna elmaradt, míg U17-es csapatunk – egyik ellenfele visszalépése miatt – csak egy mérkőzést játszott.

Amint arról beszámoltunk korábban, a felnőtt NB II-es bajnokságban szereplő junior csapatunk fordulatos összecsapáson nyert szombat este az Eszterházy SC-vel szemben. A hosszú találkozó vasárnapra nem hagyott nyomott a fiúkban, akik kora délután nagyon magabiztosan nyertek Gyöngyösön.

„Le a kalappal a fiúk előtt, mert azt hittem, hogy a szombati, hosszúra és hullámzó teljesítményűre sikeredett találkozó után vasárnap is lesznek gyengébb szakaszaink” – mondta a vrck.hu érdeklődésére Szabó Dávid edző. „Ennek azonban nyoma sem volt, és bár sokan hiányoztak a mi csapatunkból is, megoldottuk a feladatot. Gratulálok a srácoknak.”

 

Férfi NBII – 2020.11.15. – Gyöngyösi Röplabda SE – VRCK
Fotó: Czímer Tamás

Közzétette: GYRSE – 2020. november 15., vasárnap

FÉRFI RÖPLABDA NB II, KELET, ALAPSZAKASZ
Gyöngyösi RSE – Vegyész RC Kazincbarcika 0-3 (-10, -14, -13)
Gyöngyös, Vályi-Nagy Károly Tornacsarnok, zárt kapuk mögött. V.: Szabó A., Kaposvári.
GYRSE: Dudás B., Kovács N., Radics, Soltész, Vigh, Végh. Csere: Rácz (liberó), Vincze, Varró, Darók, Farkas. Játékos-edző: Farkas László.
Vegyész: Csizmadia, Földes, Bari, Együd, Simkó, Garan. Csere: Tóth K. (liberó), Csordás. Edző: Szabó Dávid.

Juniorjaink eddig három mérkőzést játszottak: a MEAFC-Miskolc U21-es csapata mellett a két hevesi felnőtt együttest, az Eszterházy SC-t és a Gyöngyöst is legyőzte már idegenben.


Bokor Elek U17-es fiai nem tudtak a legerősebb összeállításukban pályára lépni, de ugyanez elmondható volt a Pénzügyőrről is – a harmadik együttes pedig egyáltalán nem tudta vállalni a részvételt a Don Bosco Sportközpontban. Fiaink három szoros szettben kaptak ki, az elsőben 26-28-ra, a harmadikban 25-27-re.

„Ebben a helyzetben annak örülünk, hogy végre játszhattunk, mert kellően felkészülni egyszerűen lehetetlen volt” – árulta el a fiatal szakember. „Hol az egyik játékosunk, hol más volt karanténban, de volt, hogy két hétig az edzéseket is szüneteltetnünk kellett. Ilyen körülmények között nem is meglepő, hogy fejben nem voltunk a toppon, az akarattal nem volt baj. Sokat hibáztunk, buta rontások voltak ezek. Ahogy tudunk, készülünk, és reméljük, minél előbb véget ér ez a káosz.”

 

Sajnos csak egy mérkőzést tudott játszani a múlt hétvégén az I. osztályban szereplő U17-es csapatunk. Betegség miatt…

Közzétette: VRC Kazincbarcika – 2020. november 17., kedd

(főcímkép: Kovács Loretta)