VRCK Volleyball Talent – tehetséggondozó program

Idén először tart tehetséggondozó röplabdatábort a VRC Kazincbarcika június 18-a és 27-e között.

A program a VRCK Volleyball Talent nevet kapta, az első táborra 11-en fogadták el klubunk meghívását. Nyíregyházáról, Ibrányból, Tiszaújvárosból és Kunhegyesről érkeznek fiatal, tehetséges röplabdások, akik Daniel Oravec, Dudás András és Bokor Elek edzésein vesznek részt a következő tíz napban, kiegészülve a kazincbarcikaiakkal. A táborban az edzői stáb fizikailag és mentális is felméri a tehetségeket, majd a VRCK a nevelőedzőket, testnevelőket, szülőket tanácsokkal igyekszik ellátni.

Klubunk célja, hogy felkavarja az állóvizet, és életet leheljen a régióban és Kelet-Magyarországon az egyébként lassan ébredező fiú és férfi röplabdasportba. Debrecenből, Szarvasról, Gyöngyösről és Ózdról is érkeztek volna játékosok, azonban a távolság vagy az iskolai kötelezettségek miatt végül nem tudták elfogadni a meghívást.

A programot a következő években is szeretné klubunk megrendezni, remélhetőleg azt már az új otthonunkban tehetjük meg.

FELHÍVÁS

Mindenkinek jár egy esély, ezért téged is várunk egy felmérésre. A röplabdában a magasság előnyt jelent, ahogy a labdaérzék és az atletikusság is. Ha középiskolás vagy, és úgy érzed, hogy az említett képességeknek a birtokában vagy, gyere el egy „próbajátékra” a tábor ideje alatt. Jelentkezni kizárólag a toth.milan@vrck.hu email címen lehet.