A DEAC vendégeként sem ment a játék

Vasárnap a GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika három játszmában kikapott a DEAC vendégeként a férfi röplabda Extraliga alapszakaszának 5. fordulójában.

Az első játszmában a szett elejétől a DEAC irányított, a Vegyész a 38 százalékos ütés-hatékonyságával nem is tudott közelebb zárkózni (25-18, 1-0). A második játszmában a GreenPlan-VRCK kezdett jobban, majd amikor úgy tűnt, hogy kezd összeállni a csapat játéka, két elképesztő bírói hiba is Szabó Dávidékat sújtotta. Az a két pont a végén pedig nagyon hiányzott (25-23, 2-0). A harmadik felvonást is hiába kezdte jól a Kazincbarcika, a szett derekán egy állásban beragadt, és onnan már állva hagyta a hajdúsági együttes (25-17, 3-0).

Zsinórban harmadik meccsén kapott ki 3-0-ra a GreenPlan-VRCK, legközelebb majd a Kecskeméti RC-t fogadja a Don Bosco Sportközpontban.


JEGYZŐKÖNYV
FÉRFI RÖPLABDA EXTRALIGA, ALAPSZAKASZ, 5. FORDULÓ
DEAC – GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika 3-0 (18, 23, 17)
DESOK, Debrecen, 100 néző. V.: Bátkai-Katona, Halász E.
DEAC: Tóth A. 3, Cesar 17, Kiss I. 3, Almora 11, Bagics 1, Moret 17. Csere: Bán (liberó). Vezetőedző: Fodor Antal.
Vegyész: Páez, Blázsovics 7, Juhász 7, Szabó 18, Árva 2, Tarabus 4. Csere: Kiss M. (liberó), Péter B., Budai 1, Moraes 2, Péter M. 1. Vezetőedző: Toronyai Miklós.

Toronyai Miklós: Hihetetlen, hogy olykor milyen extrákat fogunk és ütünk be, aztán pedig olyan könnyű labdákat rontunk el, mint egy potyalabda. Ez számomra egyelőre érthetetlen. Nincs időnk, sürgősen megoldást kell találnunk.