Az új szezonban is lesz MEVZA-torna Kazincbarcikán

A Közép Európai Röplabda Szövetség (MEVZA) elkészítette a MEVZA Kupa 2017/18-as kiírását, bár ismerve a korábbi évek trendjeit, ez még változhat, hiszen néhány csapatnak egyéb nemzetközi kötelezettsége is van.

A legfontosabb azonban az, hogy Kazincbarcika az új idényben is rendez egy tornát, méghozzá november 24 és 26. között, és a házigazdán kívül a szlovén OK Triglav Kranj és az osztrák Union Raiffeisen Waldviertel teszi tiszteletét.

A Kazincbarcika szeptember végén a szlovák VK Spartak Myjawa vendége lesz a szlovén ACH Volley-val együtt. November 1 és 5. között ismét Szlovákiába vezet a VRCK útja, ahol a hazai VKP Bystrina SPU Nitra mellett a horvát OK Mladost Ribola Kaštela lesz az ellenfél.

A 4. tornára Horvátországba (január 3-7.) utazik Daniel Oravec legénysége, ahol a HAOK Mladost és a szlovák KDS-Sport Kosice ellen igyekszik győzelmet szerezni. A záró körre január 24-28. között lesz a Vegyész számára, a tornát az osztrák SK Posojilnica Aich/Dob szervezi, a másik ellenfél a szlovén Calcit Kamnik.

A négyes döntő időpontja: március 9-11.